Bemutatkozás

dr. Horpácsi Zsanett

Üdvözlöm a Horpácsi Ügyvédi Iroda honlapján!

Dr. Horpácsi Zsanett vagyok az iroda alapítója. 2014-ben végeztem a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán, jogász szakon. Az egyetem alatt, majd a diploma megszerzését követően polgári ügyekkel foglalkozó ügyvédi irodákban helyezkedtem el gyakornokként, ügyvédjelöltként. Az utolsó ügyvédi szakvizsgámat 2019 őszén szereztem, ügyvédi eskümet 2019. december 2. napján tettem le.

A Pest Megyei Ügyvédi Kamarába történő bejegyzésemmel egyidejűleg kezdte meg működését az iroda, mely Fót belvárosában, a Móricz Zsigmond út 20/A. szám alatt található, elsődlegesen helyi és környékbeli ügyfélkörrel. Célunk a folyamatos fejlődés, melynek érdekében mind a csapatunkat, mind a székhelyünket – ügyfeleink igényeinek megfelelően – fejlesztjük, bővítjük.

Az iroda kizárólag polgári jogi ügyekkel foglalkozik, ezen belül elsődleges prioritást élvezve az:

Mindennapi munkánk során törekszünk ügyfeleink széleskörű tájékoztatására, amiből eredően megtalálhatjuk a számukra legkedvezőbb megoldásokat, előtérbe helyezve mindennemű jogvita megelőzését. Hiszünk az emberközpontú munkavégzésben.

2019 és 2022 között az Igazságügyi Minisztériummal együttműködve jogi segítőként / pártfogó ügyvédként jártam el, jelenleg társadalmi felelősségvállalás keretében – egyedi mérlegelést követően – látunk el megbízást pro bono vagy kedvezményes díjszabás alapján.

Bízunk benne, hogy szükség esetén Önt is mielőbb ügyfeleink között tudhatjuk, forduljon hozzánk bizalommal.

Személyes konzultáció előzetes telefonos időpontegyeztetés esetén.